5

Komentari (5)

Senad1222
Hakan ni prosle sezone nije igrao dobro u lrvom djelu pa je zato u drugom djelu sezone odero guzove
amadeus21
Gonçalo Guedes je odigrao prvenstvo, potom se vratio u PSG gdje je cijelo ljeto trenirao sam, nije išao na pripreme sa klubom, da bi 31.8. takav, fizički nespreman, došao u Valenciu, gdje je protiv Barce zaradio povredu koja ga je udaljila s terena više od mjesec dana...polako, uletit će on u ritam, prije nove godine će to biti onaj Guedes koga lani niko nije mogao zaustaviti..AMUNT VALENCIA!!
Bayern Munchen
NEUER je i dalje broj JEDAN,nije on kriv sto Bayern ne igra sjajno.Ko je gledao utakmice zna o cmeu pricam.Protiv Ajaxa spasio je 3,4 cista gola
Enchy
Jel ovdje neko nekog zahebaje??? Šta će ovaj Duje Ćaleta u ovom društvu??? Koji je on q?
Heller
car jebo ga ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.