Opačak izigrao Bosnu i potpisao za Prigorje

Iz Čelika u redove hrvatskog drugoligaša

Opačak izigrao Bosnu i potpisao za Prigorje

Adnan Beganović

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i još uvijek igrač Čelika, Ivan Opačak, karijeru će nastaviti u hrvatskom drugoligašu Prigorju, a ne u Bosni BH Telecom, iako je sa sarajevskim klubom imao usmeni dogovor.

Nekadašnji bh. reprezentativac, Ivan Opačak, dogovorio je saradnju sa KK Prigorje financije, kojem će se priključiti odmah nakon završetka našeg prvenstva.

Ambiciozni hrvatski klub tako je dobio veliko poijačanje pred početak kvalifikacija za A1 ligu.

Treba napomenuti da je Opačak imao usmeni dogovor sa KK Bosna BH Telecom, te da je isti izigrao.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal Opačak se jučer nikome iz Bosne nije javljao, da bi tek kasno navečer čelne ljude Studenata obavijestio da odustaje od dogovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.