9

Komentari (9)

VelaHavle
Bulle
Jbg ispruzio je nogu teeba vidjet jel bilo kontakta, ovako se ne vidi, ako je bilo bilo kakvog kontakta igrac ce past i penal je, i avugdje ce ga svirat.
master
A pogotovo što je bilo šest sudija . A znaš koji je bio sudija uz gol liniju kada je trebao biti penal ? Mirza Kazlagić. Vjerujem da niko ne sumnja u njegovu pravednost pri sudjenju :)
VELEZ
Vidim da nastavljaju tacno gdje su i stali lani
Aldin Neki
A gdje su vaši stali? U Gračanici?
simin_han
Realno i pošteno ovo nije PENAL !
BJB1
Parodija od penala,pa svi znamo sa se namjesta olimpiku sve.
Prazina
Uzburkala region?? Ma dajte molim vas, kakav region? Ljudi prenijeli vijest zbog pomahnitalog krkanluka, a što se tiče navlačenja za Olimpik pa to je opšte poznati faktor koji funkcioniše već godinama. Prošle godine ih zaxebaly oni kmečavci jer su oni bolje plaćali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.