Oproštaj navijača Tottenhama od White Hart Lanea
Foto: EPA

Nakon utakmice sa Unitedom pohrlili na teren

Oproštaj navijača Tottenhama od White Hart Lanea

Tottenham i Manchester United su odigrali posljednju utakmicu na legendarnom stadionu londonske ekipe White Hart Laneu, s obizorm da je rušenje ovog zdanja počelo nedugo nakon zadnjeg sudijskog zvižduka.

Domaćini su se pobjedom oprostili od svog stadiona, nakon što su sa 2:1 savladali Manchester United. Golove za Tottenham su postigli Harry Kane i Victor Wanyama, dok je jedini gol za United bio djelo Waynea Rooneyja.

A nakon zadnjem sudijskog zvižduka, na terenu White Hart Lanea je nastao pravi haos, hiljade navijača Tottenhama su pohrlile na teren kako bi se u slavljeničkoj atmosferi oprostili od svog stadiona i ispratili ga u historiju.

Prije utakmice iz Tottenhama su se na zvaničnom Twitter profilu oglasili porukom: "Molimo vas nemojte ulaziti na teren za vrijeme trajanja utakmice ili na ceremonije poslije meča...Nemojte pokvariti ovaj poseban dan za ostale."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije potrebno govoriti da navijači ovo nisu ispoštovali, a neki od njih su viđeni i da čupaju travu sa terena kako bi je kao suvenir odnijeli sa sobom.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije