Opšta makljaža na utakmici niželigaša u BiH

Igrači započeli, navijači nastavili

Opšta makljaža na utakmici niželigaša u BiH

A. Čaušević

Na susretu 13. kola Područne lige Birač između Jadra i Branjeva u Novoj Kasabi došlo je to opšte tučnjave, meč je prekinut u 80. minuti. 

Policijskoj stanici Milići je jučer oko 17:30 prijavljeno da je došlo do naručašavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između učesnika utakice kao i navijača oba kluba.

Uz saradanju redara i drugih ovlašenih lica policijski službenici su uspjeli uspostaviti narušeni javni red i mir, tom prilikom je identifikovano nekoliko osoba koje su učestvovale u tučnjavi.

Do prekida je došlo nakon sukoba dvojice domaćih igrača, poslije toga se umješala i publika pa je na terenu nastao opšti haos.

Iz policije su saopštilli kako će se nastaviti dalji rad na svih činjenica navedenog događaja i identifikaciji i procesuiranju svih lica koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira.

Inače, meč je prekinut pri rezultatu 3:1 za Jadar iz Nove Kasabe.

Promo

Top Komentari

AgresivnoDjubre
Zakonom zabranit seljacima da igraju fudbal.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi