Opšti haos: Tuča Delija i Grobara u programu uživo
Telegraf.rs

Nemile scene ispred stadiona Rajko Mitić

Opšti haos: Tuča Delija i Grobara u programu uživo

D. Vejo

Kao po tradiciji, najveći srbijanski derbi nije mogao proteći u mirnom i skladnom raspoloženju, već je isti obilovao neredima, tučama, pogrdnim riječima i slično.

Svega nekoliko sati prije početka 153. vječitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, došlo je do sukoba navijača dva protivnička tabora, Delija i Grobara.

Naime, jedan tamošnji medij odlučio je da snimi atmosferu prije početka susreta ispred stadiona Rajko Mitić, pa je tako novinarka nasumice birala prolaznike kako bi joj kazali svoju prognozu i očekivanja od ove utakmice.

Pred "lutajuću" kameru, stao je jedan od pristalica crno-bijelih te počeo da pjeva popularnu pjesmu "Partizane volimo te mi srcem svim", nakon čega su mu prišle Delije, a onda je krenuo opšti haos. Tuča tokom programa uživo.

Novinarka i snimatelj, odmah su se odmakli nakon početka sukoba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi