Orašje dobilo prva pojačanja

Cilj je opstati u ligi

Orašje dobilo prva pojačanja

Eldar Bašović i Miloš Crnomarković od danas su novi fudbaleri Orašja.

Labudovi sa Save su prethodnu polusezonu okončali na 13. poziciji, a da bi se ostvario zacrtani cilj, tačnije opstanak, pojačanja već stižu.

Iz kluba su nam potvrdili kako će crveno-bijeli dres u nastavku sezone nositi Eldar Bašović (23) i Miloš Crnomarković (26) koji su kroz karijeru već imali priliku igrati u 1. ligi FBiH, a posljednje angažmane imali su u Alfa Modriči, odnosno Slobodi iz Mrkonjić Grada.

Trener Samir Smajlović nada se da će pomenuti dvojac opravdati povjerenje i biti od pomoći Orašju u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uz dovođenje novih fudbalera, u Orašju se trude i zadržati svog najboljeg strijelca Antonija Vidovića za kojeg se interesuje nekoliko premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi