Ordagić: Imamo prednost koju ćemo pokušati iskoristiti

Fudbaleri Slobode optimistični uoči meča sa Sarajevom

Ordagić: Imamo prednost koju ćemo pokušati iskoristiti

D. Vejo

Fudbaleri Slobode spremno dočekuju revanš utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv Sarajeva. Pobjeda u prvoj utakmici na pola je otvorila vrata Tuzlacima u plasman ka polufinalu Kupa, ali kako kažu igrači ostalo je još jedno poluvrijeme.

"Dobro smo odigrali prvi meč. Ostvarili smo pobjedu što je najvažnije pred revanš u Sarajevu. Pokušat ćemo sačuvati prednost od 2:1 koju imamo iz prvog meča i odigrati što je bolje meč. Imamo još 90 minuta pa ćemo vidjeti", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Slobode Amer Ordagić.

Tuzlaci igraju sjajno u nastavku prvenstva, puni su samopozdanja i uvjereni su u prolaz u polufinale.

"Atmosfera je na zavidnom nivou. Igramo dobar fudbal ove sezone i samopouzdanja ne manjka. Potrudit ćemo se da napravimo što bolji rezultat.. Utakmica protiv Sarajeva biće tvrda i teška ali nadam se da ćemo dobro odigrati i proći dalje", dodaje veznjak.

Podsjetimo, ulaznice za sutrašnji meč su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti po cijeni: 
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 3 KM,
Tribina "Istok" - 5 KM,
Tribina "Zapad" - 7 KM,
Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi