Sloboda iz Viteza za Sarajevo

Tuzlaci se nisu vraćali kući

Sloboda iz Viteza za Sarajevo

Adnan Beganović

Revanš susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine sutra će na Koševu odigrati Sarajevo i Sloboda.

Najzanimljiviji susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine biće odigran sutra na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu, a pravdu će dijeliti Ognjen Valjić.

U prvom susretu odigranom na Tušnju Sloboda je slavila rezultatom 2:1, a izabranici Husrefa Musemića na Koševo dolaze na krilima prvenstvene pobjede u Vitezu.

Da Tuzlaci, iako ih u prvenstvui očekuje velika borba za titulu, ozbiljno shvataju i Kup govori podatak da nakon susreta s Vitezom nisu otputovali za Tuzlu.

Naime, šef stručnog štaba Slobode Husref Musemić odlučio je sa ekipom ostati u Vitezu gdje će njegovi izabranici danas odraditi trening, a par sati prije početka sutrašnjeg duela krenut će za Sarajevo.

Ulaznice za nadolazeći susret Sarajeva i Slobode, koji će odlučiti prolaznika u polufinale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini, su u prodaji od ponedjeljka, 14. marta, po sljedećim cijenama:

Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 3 KM,

Tribina "Istok" - 5 KM,

Tribina "Zapad" - 7 KM,

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi