Ordagić na stolu ima tri ponude iz Premijer lige BiH, ali odluku je već donio?

Vraća se u bh. fudbal

Ordagić na stolu ima tri ponude iz Premijer lige BiH, ali odluku je već donio? · Saznajemo

Esmer Oštraković

Nakon što se prije nekoliko mjeseci razišao sa norveškim Sandefordom, iskusni Ordagić je imao dovoljno vremena da napuni baterije prije nego što se vrati fudbalu.

Fudbaler koji je ponikao u Gradini iz Srebrenika, u posljednjoj sezoni u Norveškoj se nije mnogo naigrao i čini se da je vrijeme za povratak u bh. fudbal.

Kako SportSport.ba saznaje, Ordagić na stolu ima tri ponude iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali on je svoju odluku navodno već donio.

Naime, prema informacijama do kojih smo došli, Ordagić je u proteklim sedmicama imao pozive iz Željezničara, Borca i Veleža.

Kako nezvanično saznajemo, Ordagić je donio odluku da svoju karijeru nastavi u Mostaru, tačnije u ekipi Veleža.

Oglasi

Jasno je da su se navijači Slobode nadali povratku Ordagića u njihov tim, ali to je bilo jako nerealno očekivati jer je tim iz Tuzle ispao u Prvu ligu Federacije BiH.

Naravno Ordagić je dobar dio karijere proveo u Tuzli odakle je i otišao u Norvešku, gdje je prvo nastupao za Brann.

Početkom prošle godine otišao je u Sandefjord, najavio je to kao novi izazov, no nije sve bilo po planu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije se mnogo naigrao i na kraju je odlučeno da se saradnja prekine.

Treba istaći i to da je Ordagić u Premijer ligi BiH upisao više od 130 nastupa, te dolazi kao igrač koji jako dobro poznaje našu ligu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Ordagic mrzi cetnicke klubove. Znaci borac i skretnicar otpadaju
4 1
Tatar, Ordagic sve gori od gorega, cim moze potrcati i sutnuti loptu odmah misli da zna igrati nogomet, Tatar ode prije nekoliko godina u Saudijsku Arabiju, koja je onda bila niko nista u ono vrijeme u fudbalsko igri, a Ordagic se nije mogao nametnuti u Norveskoj: "Toliko je to jaka fudbalska liga, da vecina ljudi u svijetu ne zna nijedan fudbalski klub u Norveskoj." Ha ha ha ha. Jadna li je i ova BH premierliga, mislim da je BH premijer liga najslabija liga u regionu bivse Jugoslavije.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi