Ordagić: Raspitivao sam se o Brannu, sve je odlično

Potpisao trogodišnji ugovor

Ordagić: Raspitivao sam se o Brannu, sve je odlično

Bosanskohercegovački fudbaler Amer Ordagić potpisao je danas ugovor sa norveškim Brannom.

Nakon što mu je istekao ugovor sa tuzlanskom Slobodom, Ordagić je 'na stolu' imao brojne ponude, a na kraju se odlučio za Brann s kojim je danas potpisao ugovor u trajanju od tri godine.

U razgovoru za klupsku stranicu Ordagić nije skrivao da je sretan zbog pronalaska novog kluba, a kako je rekao, o Brannu se mnogo raspitivao prije nego što je došao.

"Za interes Branna sam čuo prije dvije sedmice. Sretan sam što se sve završilo i zahvalan sam ljudima iz Branna koji su me dobro primili", kazao je 24-godišnji Ordagić, pa dodao:

"Raspitivao sam se dosta o klubu. Razgovarao sam s nekim igračima koji su igrali ovdje, malo sam istraživao i po internetu... Sve mi se sviđa, od kluba, grada, pa do navijača", podvukao je Ordagić.

Ordagić je, podsjećamo, prije nego što je došao u Brann igrao za Slobodu, Zvijezdu i Gradinu iz Srebrenika u kojoj je ujedno i ponikao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi