Organizirano gledanje prenosa iz Malmoa u Mostaru
Mostarci večeras ne mogu biti zadovoljni igrom svojih ljubimaca.

Prati se svaki potez Plemića u Švedskoj

Organizirano gledanje prenosa iz Malmoa u Mostaru

Ulice Mostara, bar onog dijela koji navija i simpatizira HŠK Zrinjski su večeras od 19h uglavnom puste. Veliki broj Mostaraca prati nastup doprvaka BiH po ugostiteljskim objektima a iza Desete osnovne škole organizirano je i javno gledanje utakmice. 

Teška sparina i oblaci koji su prijetili kišom spriječili su okupljanje većeg broja simpatizera Zrinjskog koji večeras ne mogu biti zadovoljni igrom svojih ljubimaca jer u ovim trenutcima švedski predstavnik vodi s uvjerljivih 3:0.

Promašaj Govedarice izmamio je velike uzdahe a pogotci Malmoa prilično su smirili atmosferu u gradu. Ipak, ne treba sumnjati da će, kako god ova utakmica završi u uzvratu za tjedan dana koji se igra na širokobriješkoj Pecari ljubitelji Zrinjskog ispuniti stadion do posljednjeg mjesta i pokušati dovesti svoje ljubimce do što boljeg rezultata.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Malmo je ipak klub koji je 2014 i 2015 igrao Ligu prvaka i koji je lani prošao grupu Europa lige. U Ligi prvaka bi u prva tri kola osvojili 3 boda (pobijedili Olympiakos i Šahtar) što je više nego neki u zadnjih 30 utakmica BiH lige. Nije sramota izgubit. Ali nije ovdje još gotovo, slijedi drugo poluvrijeme pred hukom Ultrasa.
0 5
mostarac
A uzvartnu utakmicu igraju gdje su i nastali u Skutoriji hahaha
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi