Orkan Usak dolazi u Mersin, znači li to i Šehićev odlazak

Mersin pronašao novog golmana

Orkan Usak dolazi u Mersin, znači li to i Šehićev odlazak

Adnan Beganović

Turski golman Orkan Usak, prema pisanju tamošnjih medija, nalazi se na korak do prelaska u Mersin, čije boje brani i naš reprezentativac Ibrahim Šehić.

Prema pisanju turskih medija iskusni 33-godišnji golman Orkun Usak najvjerovatnije će pojačati redove Mersina.

Navodno su čelnici Mersina postigli dogovor sa čelnicima Antalyaspora, kluba za koji je Usak nastupao u posljednje vrijeme, te je ostalo još da Usak prođe liječničke preglede nakon kojih će potpisati ugovor.

Dolazak Usaka u Mersin mogao bi značiti i odlazak našeg reprezentativca, koji je stavljen na transfer listu i od čije prodaje čelnici ovog turskog kluba očekuju dobru zaradu.

Na kraju dodajmo da je Usak karijeru počeo u Uskudaru, te da je branio boje mnogih turskih klubova, između ostalog i Galatasaraya i to u periodu od 2007. do 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.