Orlić i Doboj za prvaka

Završni turnir za prvaka BiH u malom fudbalu

Orlić i Doboj za prvaka

Grad Mostar i MNK Mostar Stari Grad HP Investing domaćini su završnog mini turnira za prvaka BiH u malom fudbalu koji se od 28. -30. aprila igra u dvorani "Midhat Hujdur - Hujka" u Sjevernom logoru.

Prvog dana turnitra u srijedu navečer igrali su aktuelni prvak RS i osvajač Kupa BiH za sezonu 2009/2010 ekipa Doboja i višestruki prvak naše zemlje i viceprvak NS Federacije BiH za ovu sezonu ekipa Kaskade iz Gračanice. Dobojlije su bili puno bolja ekipa i slavili pobjedu sa 8:5. Drugu večer igrala je ponovo Kaskada i prvak Federacije BiH ekipa Orlića iz Sarajeva.

Igrači Dženana Muminovića su prosto razbili Gračanlije i slavili visoku pobjedu od 9:2. Prije početka ovog susreta kapiten Orlića Nijaz Mulahmetović je iz ruku komesara za takmičenje NS Federacije BiH, Maria Tolića primio pehar za osvojenu titulu prvaka većeg bh. entiteta.

Inače ovaj mini turnir je otvorio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, a sve čestitke za organizaciju pripadaju čelnicima MNK Mostar Stari Grad HP Investing.

Dabnas u istoj dvorani sa početkom u 19 sati igra se odlučujući susret za prvaka naše zemlje u kom se sataju Orlić i Doboj. Sarajlijama je za titulu
dovolja i remi iz ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.