Oršić nakon pobjede: Naša najbolja utakmica u posljednje dvije godine
Oršić je postigao hat-trick protiv Atalante

Igrač Dinama je bio prezadovoljan

Oršić nakon pobjede: Naša najbolja utakmica u posljednje dvije godine

S. Pašalić, foto: EPA

Dinamo je na fantastičan način započeo svoj nastup u novoj sezoni Lige prvaka.

Prvak Hrvatske je na svom terenu savladao Atalantu sa 4:0 i tako oduševio svoje navijače, ali i brojne neutralne gledaoce koji su pratili meč.

Sjajnu utakmicu je odigrao Mislav Oršić koji je postigao hat-trick. Veznjak Dinama je pogađao u 31. 42. i 68. minuti, a nakon meča je očekivano bio prezadovoljan.

"Ne znam šta bih pametno rekao nakon ovakve utakmice, svi smo sretni zbog rezultata. Ovo je naša najbolja utakmica koju smo odigrali u dvije godine i sad smo u dobroj poziciji za plasman u drugi krug."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sretan sam zbog moja tri gola, ali ekipa je odradila perfektan posao, svi smo znali šta trebamo raditi. Promijenili smo formaciju i iznenadili ih, a sve je na kraju dobro prošlo. Pokazali smo da možemo dobro igrati i u Ligi prvaka i sada moramo tako dalje.", rekao je Oršić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti