Osam golova i remi Meksika i Trinidada i Tobaga

Luda utakmica

Osam golova i remi Meksika i Trinidada i Tobaga

Meksiko i Trinidad i Tobago su sinoć u sklopu posljednjeg kola Grupe C Gold Cupa odigrali odličnu utakmicu koja je završena rezultatom 4:4.

U prvom poluvremenu je viđen samo jedan pogodak, a on je djelo Aguilara iz 31. minute. Nastavak utakmice donosi pravu golijadu i nekoliko preokreta, a prvi su do pogotka stigli Meksikanci.

Vela je u 50. minuti pogodio za 2:0, da bi potom uslijedio potpuni preokret Trinidad i Tobaga. Jones i dvostruki strijelac Cummings su od 54. do 66. minute preokrenuli rezultat na 3:2, da bi tri minute prije kraja utakmice Guardado poravnao na 3:3.

U 90. minuti je Jones postigao autogol i Meksiko je poveo sa 4:3. Kada se činilo da će utakmica završiti tim rezultatom, Marshall je pogodio za 4:4 u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Ovim remijem je reprezentacija Trinidada i Tobaga završila na prvom mjestu grupe C sa sedam bodova, dok je Meksiko drugi sa dva boda manje. Obje selekcije su izborile plasman u naredni krug takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti