Osam poena Bavčića u porazu KAOD-a, Wright solidan

A1 liga

Osam poena Bavčića u porazu KAOD-a, Wright solidan

Midhat Šljivak

Košarkaši KAOD-a poraženi su danas u 22. kolu grčkog prvenstva kao gosti od Rethymna rezultatom 77:72. 

Vrlo loše prvo poluvrijeme koštalo je izabranike Nenada Markovića poraza u ovom susretu. Domaći tim je nakon prvih 20 minuta igre imao 16 poena prednosti 43:27, što je na kraju i presudilo.

Iako je KAOD odigrao odlično drugi dio utakmice, do preokreta nisu mogli, pa su domaći košarkaši na kraju sasvim zasluženo došlo do pobjede.

Edin Bavčić je u poraženom sastavu ubacio osam poena, Brown je ubacio 24, a kod pobjednika je Gabriel ubacio 26 poena.

Vodeći Panathinaikos je bez većih problema kao gost savladao ekipu Ikarosa 85:64. Zelene je do pobjede vodio Bramos sa 16 poena, a Zack Wright je ubacio šest. Kod domaćeg tima Gagaloudis je ubacio 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.