Osam poena Sinanovića u porazu Valladolida od Unicaje

Osam poena Sinanovića u porazu Valladolida od Unicaje

Midhat Šljivak

Košarkaši Unicaje iz Malage savladali su večeras u 22. kolu ACB lige na gostovanju ekipu Valladolida rezultatom 89:84.

Valladolid je odigrao dosta dobru utakmicu i na kraju su izgubili zbog loše igre u trećoj četvrtini ovog susreta. Nakon prve četvrtine Valladolid je vodio 26:23, a na poluvrijeme je domaći tim otišao sa veoma dobrih osam razlike 47:39.

Ipak, treća četvrtina u potpunosti je pripala Unicaji. Dobili su ovaj dio igre 23:12, te su u posljednjih minuta ušli sa tri razlike 62:59. U posljednjoj četvrtini Unicaja je održala prednost i došla do pobjede u ovom susretu.

Nedžad Sinanović je za Valladolid ubacio osam poena, dok je Martin ubacio 24 poena. Unicaju je do pobjede vodio dvojac Urtasun i Vasquez sa po 16 poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti