Osasuna remizirala, Kodro debitovao u Primeri

Počela Primera

Osasuna remizirala, Kodro debitovao u Primeri

Španska Primera počela je večerašnjom utakmicom između Malage i Osasune, a rezultat je bio 1:1.

Ovaj meč je za ekipu Osasune počeo od prve minute Kenan Kodro u napadu, sin nekadašnjeg fudbalera Barcelone i selektora reprezentacije BiH Mehe Kodre, a bio je to njegov debi u Primeri i to za rođendan. Prvo poluvrijeme proteklo je brz ozbiljnijih prilika na obje strane, pa se na odmor otišlo bez golova.

Nastavak meča donio je i dva pogotka, po jedan na obje strane. Prvo je Malaga povela kada je u 56. minuti Juanpi pogodio nakon asistenjcije Rodrigueza Menendeza. Ipak, Osasuna je uspjla izvući bod i to tek u 85. minuti kada je Merida pogodio mrežu domaće ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kodro je na ovom meču igrao sve do 77. minute kada ga je zamijenio Romero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi