Osigurali Evropsku ligu, a klub za večerašnji derbi prodao svega 11 ulaznica

U Danskoj razočarani

Osigurali Evropsku ligu, a klub za večerašnji derbi prodao svega 11 ulaznica

E. Škorić

Kraj je sezone, sve je riješeno, ali to ipak ne mijenja činjenicu da je sramotno za jedan takav klub da proda samo 11 ulaznica.

U Danskoj Kopenhagen je prvak odavno, dok je jasno da će drugi završiti Midtjylland, koji ima 71 bod, čak 18 više od trećeplasiranog Esbjerga.

Za kraj sezone Midtjylland gostuje Brondbyju, a shvativši da je odavno sve riješeno, samo 11 navijača gostujućeg kluba nabavilo je ulaznicu za ovo gostovanje.

"Mogu potvrditi da smo večeras prodali 11 ulaznica za tribinu koja pripada gostima. Nadamo se da će se svih 11 navijača na kraju vidjeti dobru utakmicu", ironično je komentarisao menadžer za komunikacije u Brondbyju Christian Schultz.

I dok Midtjyllandu današnji meč od 19 sati ništa ne znači, što potvrđuje i samo 11 najavljenih navijača, Brondby još ima priliku da dođe do četvrtog mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi