Osijek predstavio mladog bh. reprezentativca
FOTO: nk-osijek.hr

Radeljić iz Njemačke u 1. HNL

Osijek predstavio mladog bh. reprezentativca

S. Mlaćo

U NK Osijek danas su predstavljena dva nova imena. Radi se o Karlu Kremenaru koji je stigao iz Rudeša te Stjepanu Radeljiću, mladom reprezentativcu BiH koji je stigao iz Stutgarta gdje je nastupao za drugi tim.

Obojica su potpisali ugovore na četiri godine, a sportski direktor Osijeka Alen Petrović nije krio zadovoljstvo.

"Kamenar je nekada igrao za našu mladu reprezentaciju, a prošle je sezone u Sportskim novostima bio proglašen najboljih hrvatskim, dakle domaćim igračem u HNL-u. Radujemo se stoga njegovom dolasku u Osijeku i ne sumnjamo da će nam biti istinsko pojačanje s još boljim igrama nego u Rudešu. Radeljić je standardni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i mogu reći da smo ga pratili gotovo tijekom cijele prošle sezone. Uživo smo ga barem četiri-pet puta gledali, pratili i njegov razvoj u drugoj momčadi Stuttgarta. Jasno je da se u Bundesligi puno teže probiti do velike scene, no mislimo da je riječ o vrlo zanimljivom igraču značajnog potencijala. Na njemu je da to kod nas i potvrdi, a teren je uvijek jedino i pravo mjerilo nečijih mogućnosti i kvalitete".

Radeljić smatra da je napravio pravi potez dolaskom u 1. HNL.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Počeo sam u Novom Travniku gdje sam i rođen, zatim sam prešao u NK Vitez u kojem sam se zadržao dvije godine. Uslijedio je odlazak u mostarski Zrinjski prije nego li je stigla ponuda iz Stuttgarta. Tamo sam igrao za njihovu drugu momčad u četvrtoj ligi, a to me nije zadovoljavalo. Ovo je sigurno za mene veliki korak u karijeri. Čim sam shvatio da me Osijek želi, nisam baš dugo dvojio jer smatram da je ovo odličan klub za razvoj mladog igrača. Znam da je i vrlo organiziran, da ima velike projekte i planove u budućnosti", kazao je 198 cm visoki stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi