Osijek slavio u Koprivnici, Hajradinović strijelac

Osječani se vratili na pobjedničke staze

Osijek slavio u Koprivnici, Hajradinović strijelac

Nogometaši Osijeka slavili su na gostovanju kod Slaven Belupa u okviru 14. kola Hrvatske nogometne lige (HNL).

Osječani su u Koprivnici na kraju slavili rezultatom 2:0, te se tako vratili na pobjedničke staze nakon remija kod Istre i poraza od Dinama u prošlom kolu.

Do prednosti Osijek je stigao tek u 58. minuti. Mrežu Slaven Belupa je zatresao bh. nogometaš Haris Hajradinović, da bi osam minuta prije kraja na 2:0 povisio Pilj, a to je, ispostavit će se, bio i posljednji gol na meču.

Vrijedi istaći da je za Hajradinovića ovo bio šesti ovosezonski gol za Osijek, a na svom kontu ima i četiri asistencije. Njegov tim se, s druge strane, nakon ove pobjede nalazi na trećoj poziciji u HNL-u. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 14. kolo:

Slaven Belupo - Osijek 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi