Osim: Bili smo bolji od Čelika, ali 5:0 je previsoko

Pogledajte video sa sinoćnjeg pressa

Osim: Bili smo bolji od Čelika, ali 5:0 je previsoko

Adnan Beganović

Željezničar je na Grbavici u utakmici 21. kola Premijer lige BiH naprosto uništio Čelik, savladavši ga s ubjedljivih 5:0.

"Pobjeda je zaslužena, mada je rezultat previsok. Čelik je u nekoliko navrata opasno zaprijetio i to su morali bolje realizirati. Utakmiac je bila lijepa za naše prilike, bez grubih faulova, sa puno golova, a na žalost Čelika, u njihovoj mreži. Bilo bi realnije da je bilo 3:1 ili 4:2", kazao je Amar Osim.

 

"Čestitam Želji. Bili su puno bolji. Mislim da će biti prvaci BiH. Okrećemo se narednim utakmicama da probamo osvojiti što više bodova“, izjavio je Vlatko Glavaš, trener Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.