Osim i Al-Kharitiyath u nadoknadi ostali bez pobjede

Remi za Osima

Osim i Al-Kharitiyath u nadoknadi ostali bez pobjede

Midhat Šljivak

Nakon što je tijekom vikenda zabilježio prvi poraz na klupi katarskog Al-Kharitiyatha, bh. stručnjak Amar Osim, danas je ostao bez pobjede u posljednjim trenucima utakmice.

Al-Kharitiyath je u 21. kolu katarskog prvenstva dočekao šestoplasiranu ekipu Al Ahli, a na kraju je susret završen bez pobjednika, 1:1.

Do 75. minute pogodaka nije bilo, a onda Al-Kharitiyathpreko Al Ansarija dolazi do vodstva od 1:0. Činilo se kako će Osimov tim doći do pobjede u ovom susretu, ali su gosti ipak stigli do jednog boda.

Ponovo je za tim bh. stručnjaka kobna bila nadoknada vremena. Abdullah je u trećoj minuti sudijskog vremena pogodio za konačan rezultat susreta od 1:1.

Ovim remijem Al-Kharitiyath je ostao na 11. poziciji sa 24 boda, a ovo je već treće kolo u kojem nisu upisali pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti