Osim: Nema šta, dobijemo u gostima, izgubimo kući

Željezničar opet izgubio na Grbavici

Osim: Nema šta, dobijemo u gostima, izgubimo kući

A. Čaušević

Željezničar je upisao drugi uzastopni domaći poraz. Nakon Mladosti tri boda s Grbavice je odnijela i Krupa koja je slavila s 0:1. 

U prvoj reakciji poslije utakmice Osim je čestitao Krupi na pobjedi.

"Mogu samo čestitati ljudima koji su došli s ciljem i planom što su ostvariili zahvaljujući našoj pomoći, primili smo gol kao protiv Mladosti, prvi put su prešli centar, imali smo u drugom poluvremenu nekakvih situacija, pogodili smo prečku, dobro su skakali i branili se, nemam šta reći, takva je liga da jedan puno toga može promijeniti, nije to više daš jedan, primit ćeš četiri", rekao je Amar Osim za Moju TV.

"Nema šta, mi dobijemo u gostima, izgubimo kući, tako još dva, tri, četiri kola, ljudi su došli odigrali hrabro, nisu imali šta izgubiti, imali i malo i sreće, moramo se okrenuti sljedećim utakmicama", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nije lako probiti kad se puno igrača brani, pogotovo kad sam sebi zapetljaš, da je bilo 0:0 možda bi dobili situaciji gdje će se oni otvoriti, oni kad su zabili gol još više su se učvrstili, ne mogu ništa reći, već čestitati još jednom", zaključio je Osim.

Željezničar bi u narednom kolu trebao igrati protiv Sarajeva što znači da su Plavi za sarajevski derbi napravili katastrofalnu uvertiru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
krupa krupa grbavicu slupa
18 1
Lafac
Što se tiče mene od vcr imate samo simpatizera !! Želim vam sve najbolje od sada pa do smrti al meni je vcr ovo zadnja utakmica oko koje sam se nervirao. Sretno svima i hvala vam do sada na lijepim trenutcima koje sam proživio s klubom al stvarno ja više nemam živaca za ovo . Hvala i vama koji ste me nekad istrpili s mojim mozda subjektivnim komentarima al jbg tako je kad voliš nešto i uz sta si odrastao al ovih zadnjih par utakmica je bila kap koja me je dotukla ,nek se ovi manekeni stide šta nam prikazuju,svi odreda ste jedni klošari i ne zaslužujete taj dres što nosite !!!! Volim te Željo do groba al žao mi je mene više nećete vidjeti nikada na utakmici više !! Pozdrav svima
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi