Osim plakao odlazeći iz Japana
Ivca Osim će živjeti na relaciji Grac - Sarajevo

Veličanstven ispračaj u Tokiju

Osim plakao odlazeći iz Japana

Nekoliko stotina ljudi je na aerodromu „Narita“ u Tokiju ispratilo je našeg Ivicu Osima koji je trajno napustio Japan i otputovao u Austriju, piše danas „Avaz“.

Nekadašnji selektor Japana se nakon doživljenog moždanog udara krajem 2007. godine uspješno oporavljao, a posljednjih šest mjeseci radio je kao savjetnik u Japanskoj fudbalskoj Asocijaciji (JFA).
Osim će u narednom periodu najvjerovatnije živjeti na relaciji Grac - Sarajevo.

“Plakao sam samo nekoliko puta u životu i danas je možda taj dan. Svako može imati trenutke kada ne može kontrolirati svoje emocije. Ipak, ima mnogo važnijih stvari u životu od plakanja“, izjavio je Osim u japanskim medijima, a prenosi naš najtiražniji dnevni list.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.