Osim pred gostovanje u Bihać: Čast nam je što su nas pozvali, stariji su i to poštujemo

Prijateljski meč se igra u nedjelju

Osim pred gostovanje u Bihać: Čast nam je što su nas pozvali, stariji su i to poštujemo

Samir Mlaćo

U okviru obilježavanja 100 godina Jedinstva, ekipa Željezničara će u subotu otputovati u Bihać, a u nedjelju odigrati prijateljski susret sa slavljenikom.

Jedinstvo iz Bihaća osnovano je davne 1919. godine, a u ovoj godini obilježavaju 100 godina postojanja, te će u okviru obilježavanja rođendana ugostiti FK Željezničar. Plavi u Bihać putuju u subotu, dok će u nedjelju od 17:30 sati odmjeriti snage sa slavljenikom.

Jedinstvo se trenutno takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH, a nakon prva četiri kola zauzimaju 11. mjesto na tabeli. Šef struke Plavih, Amar Osim, ističe zadovoljstvo što će FK Željezničar gostovati u Bihaću.

"Nama je prije svega čast što su se sjetili pozvati nas. Imamo obavezu jer je to naš prijateljski klub, stariji su od nas i to poštujemo. Drago će nam biti doći u Bihać nakon šest godina. Nažalost, već dugo vremena ne igramo međusobne takmičarske utakmice", kazao je Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra u nedjelju u 17:30 sati na stadionu Pod Borićima. Cijena ulaznice iznosi 5 KM.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Sta ima time postovat, ali sljedecu subotu insala gubite. Gori si sto puta od Osima Kao da sì ti dozivio mozdani ne stari ti tako jadno izgledas.. M.U.S.V.D.G
0 16
gumenakita
Hvala ti Amare,citav Bihac te voli.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi