Osim: Večeras nije išlo kako smo željeli

Želji remi nije bio dovoljan

Osim: Večeras nije išlo kako smo željeli

Adnan Beganović

Željezničar nije uspio pred svojim navijačima doći do prvog trofeja ove sezone. Međutim, trener plavih Amar Osim nije djelovao pretjerano razočarano nakon susreta.

"Nije lako ekipi kao što je Borac postići dva gola. Čestitam Borcu na osvojenom trofeju, jer nije bilo lako izvući ovaj rezultat i ja im na tom iz sveg srca čestitam", kazao je Osim nakon susreta.

"Mi nismo loše odigrali. Zaista nismo. Međutim, Borac je iz dvije prilike postigao dva gola i to je bilo to. Mi smo u drugom poluvremenu krenuli onako kako znamo, ali to nažalost nije bilo dovoljno. Večeras nije bilo onako kako smo priželjkivali. Ipak, ne smijemo biti razočarani, jer nas već u nedelju čeka možda i važnija utakmica kada imamo priliku osvojiti naslov prvaka Bosne i Hercegovine", dodao je Osim.

"Pohvalio bih navijače Želje koji su ostali dostojanstveni te pozdravili trofeh Borca. Bogičević nam je previše nedostajao. Oba golova su pala preko Bajića, koji je igrao stopera, a na toj poziciji nije igrao šest mjeseci", zaključio je Osim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.