Osim: Želimo pobjedu protiv Zvijezde

Plavi na Grbavici traže nove bodove

Osim: Želimo pobjedu protiv Zvijezde

Edmir Škorić

Fudbaleri sarajevskog Željezničara sutra će na svojoj Grbavici dočekati Zvijezdu iz Gradačca u okviru drugog kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevski plavi sezonu su otvorili pobjedom u gostima kod gradskog rivala Olimpika, a sada protiv Zvijezde namjeravaju osvojiti nova tri boda.

"Očekujemo sva tri boda iz susreta sa Zvijezdom. Ukoliko njih ne pobijedimo, nismo ništa napravili", rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Amar Osim.

"Pred početak sezone u Premijer ligi plan nam je bio osvajanje šest bodova iz prve dvije utakmice. Olimpik smo uspješno riješili i sada igramo protiv Zvijezda koja nema šta izgubiti na Grbavici. Gosti dolaze posebno motivisani jer igraju protiv prvaka države. U prvom su kolu uzeli sva tri boda protiv Travnika, što sigurno nije bilo lako i nama dolaze sa željom da se nadigravaju", dodao je Osim.

Sastav protiv Zvijezde biće otprilike isti kao i protiv Olimpika u prvom kolu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.