Igrao protiv BiH, ostvario transfer karijere, a sada je u centru skandala
FOTO: EPA

Klub ga je kaznio

Igrao protiv BiH, ostvario transfer karijere, a sada je u centru skandala

H. Zilić

Skandal je potresao Španiju, tačnije La Ligu, a u središtu skandala je fudbalski reprezentativac Crne Gore, Milutin Osmajić (22).

Osmajić je zadobio udarac flašom u glavu nakon tuče u jednoj od diskoteka.

Crnogorac je izazvao tuču u kojoj je izvukao deblji kraj, a pored policijske prijave, Osmajić je izbačen i iz prvog tima Cadiza, te će u narednom periodu trenirati sa B timom.

Pomenuti fudbaler je ove godine doživio najljepše trenutke karijere koje bi sada mogao uništiti. Na ljeto je iz redove Sutjeske prešao u Cadiz nakon sjajnih igara u crnogorskoj ligi. Debitovao je za reprezentaciju Crne Gore, a sada bi sve moglo otići u drugi plan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cadiz će se u narednim danima zvnaično očitovati po pitanju Osmajića, a vidjet ćemo i kakva ga sudbina i status u reprezentaciji Crne Gore.

Pomenuti fudbaler je igrao za Đetiće i u prijateljskom duelu protiv Bosne i Hercegovine koji je završen rezultatom 0:0.

Promo

Top Komentari

Savage
Kad das mangupu pare i pocne se ponasat kao da je svjet cjeli njegov. Dobra odluka trebao bi i dobit zabranu za Crnu Goru godinu dana neigranja. A slijedi ga novcana kazna i jos ako ga lik tuzi ili vlasnik, trebat ce mu vremena da se vrati u formu, a bas je dobro poceo. Nek mu je Bog na pomoci.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi