Osman: Bešić bi mogao postati omiljen kod navijača

"Srećom nije bio agresivan na treningu"

Osman: Bešić bi mogao postati omiljen kod navijača

Edmir Škorić

Iskusni igrač Evertona Leon Osman jedan je od onih koji su oduševljeni igrom Muhameda Bešića.

Bešić je sinoć debitovao za Everton u susretu protiv Porta (1:1). U prvim dodirima s loptom bh. reprezentativac je pokazao potencijal, te je pokupio mnoge simpatije.

“Srećom se nije bavio agresivnošću na treningu”, uz smijeh je rekao Osman, dodavši: “Ali pokazao je kvalitete odmah čim je došao. Ovo je doista bio dobar debi za dječaka”.

“Bude li ovako igrao svake sedmice, postat će miljenik navijača za dugo godina. On ima potencijal da postane najdraži igrač Evertona kod navijača”, istakao je 33-godišnji Osman koji se raduje novoj sezoni.

“Kako starim,  sve više sam uzbuđen zbog početka sezone. Drago mi je što se svaki put mogu vraćati i uvjeravati da je moje tijelo u dobrom stanju.  Dobro da me još uvijek služi zdravlje i da nema povreda”, dodao je Osman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.