Osman Hodžić: Kako god završilo, mi smo na kraju istinski pobjednici
Šanse za doigravanje su dodatno pale nakon poraza u Banovićima, ali se ne predaju.

Nogometaš Gradine iskren

Osman Hodžić: Kako god završilo, mi smo na kraju istinski pobjednici

Esmer Oštraković

Nogometaši Gradine poraženi su na gostujućem terenu u prošlom kolu u Banovićima. Taj poraz dodatno ih je udaljio od prvog mjesta.

Ipak, šansu da poprave stvari imaju već sutra kada na svom terenu dočekuju trećeplasiranu ekipu Seone.

"Od početka sezone igramo za sebe i bez puno pritiska, a na kraju se pokazalo da smo se kvalitetom i isključivo igrom na zelenom terenu brzo primakli vodećoj poziciji, a dešavanja nakon toga ne želim komentarisati. Atmosfera u ekipi je na zavidnom nivou od samog početka i u svakom suvretu ćemo dati svoj maksimum i igrati bez bilo kakvih kalkulacija do kraja sezone. Sutra dočekujemo klub iz našeg grada kojeg respektujemo, ali isto tako vjerujem u kvalitet naše ekipe i u to da bodovi ostaju u Srebreniku. Očekujem da zalaganje svih nas koji sutra obučemo plavi dres bude na najvišem nivou i da ponovo obradujemo naše navijače koji nas nesebično bodre na svakoj utakmici", rekao je Osman Hodžić, nogometaš Gradine, te je dodao:

"Kako god da završilo do kraja, mogu reći da smo mi istinski pobjednici, jer je naša publika gledala svoj klub i igrače kako igraju fudbal u pravom smislu te riječi, a o tome dovoljno govori i broj navijača na tribinama. Gradina je ponovo glavna tema u Srebreniku, ali i šire, tako da mi u svemu ovome nismo ništa izgubili, već smo na kraju samo na dobitku. Ovim putem se ispred cijele ekipe zahvaljujem navijačima našeg kluba, posebno za veliku podršku u prošlom kolu u Banovićima", završio je Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti