Burno je bilo u Banovićima: Oglasio se i bivši golman Sarajeva, da li će smiriti strasti?
Na kraju utakmice viđeno je i naguravanje na ulaz u svlačionice, ali se sve brzo završilo i bez ozbiljnijih posljedica.

Nakon utakmice između Budućnosti i Gradine

Burno je bilo u Banovićima: Oglasio se i bivši golman Sarajeva, da li će smiriti strasti?

E. Oštraković

Jučer je odigrana derbi utakmica u Banovićima između Budućnosti i Gradine, a pobjedu je ostvarila domaća ekipa rezultatom 1:0.

Cijela utakmica odigrana je pod dosta naboja i velikim tenzijama, ali naravno sve to je normalno obzirom da se radilo o utakmici koja direktno odlučuje od putniku u Prvu ligu FBiH.

Na kraju utakmice viđeno je i naguravanje na ulaz u svlačionice, ali se sve brzo završilo i bez ozbiljnijih posljedica.

Povrede na ovoj utakmici zaradila su dva domaća igrača, Adnan Zulić i Adnan Zukić, kojima su iz OFK Gradina nakon utakmice poželjeli brz oporavak.

"OFK Gradina Srebrenik iskreno želi brz oporavak fudbalerima FK "Budućnost", Zulić Adnanu i Zukić Adnanu, koji su juče sa šavovima na nozi završili utakmicu.

Povrede su se desile u žaru borbe obje ekipe na terenu i nikako namjerno, o čemu dovoljno govori podatak da su fudbaleri "plavih" i "zelenih" na kraju pružili ruku jedni drugima i uputili odnosno prihvatili izvinjenje.

Pomenutim fudbalerima FK Budućnost Banovići želimo što brži povratak na zeleni teren i nove nastupe u dresu svog kluba", stoji na zvaničnoj Facebook stranici Gradine.

Također, brz oporavak igračima Budućnosti, ali i čestitke na pobjedi, uputio je i bivši golman FK Sarajevo i trenutni golman Gradine, Senedin Oštraković.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Čestitam Banovićima na zasluženoj pobjedi koju su više željeli i momcima brz oporavak" napisao je Oštraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi