Osman operisan, pauzira šest sedmica

Osman operisan, pauzira šest sedmica

Veznjak Evertona, Leon Osman nakon povrede članka u Mersyside derbiju morao je na operaciju, a sa terena će odsustvovati još šest sedmica.

29-godišnji engleski internacionalac je povrijedio članak u utakmici između Evertona i Liverpoola koji se igrao 17. oktobra, a u početku se mislilo da neće biti potrebna operacija, no ipak morao je "pod nož".

"Imao je operaciju u ponedjeljak ujutro kako bi odstranio komadić plutajuće kosti iz svog članka.  Očekujemo njegov povratak za četiri do šest sedmica", rekao je David Moyes, te dodao:

"Operacija je prošla dobro i nadam se da će njeov članak biti uredu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.