Osmanagić optimista: Igramo na svom terenu i probaćemo proći dalje

Zvijezda 09 za rivala dobila Mladost Doboj Kakanj

Osmanagić optimista: Igramo na svom terenu i probaćemo proći dalje

S. Mlaćo

U okviru šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine ekipa Zvijezde 09 iz Stanišića, za protivnika je dobila ekipu Mladosti Doboj Kakanj.

Duel dvije ekipe koje se nalaze u donjem dijelu tabele trenutno u Premijer ligi BiH će sigurno ponuditi dobar nogomet u ovom duelu u okviru Kupa BiH. Dvije ravnopravne ekipe gdje će nijanse odlučivati o prolasku dalje.

Fudbaler Zvijezde 09 Amer Osmanagić za SportSport.ba podijelio je prve impresije nakon ždrijeba.

"Jedno je sigurno, ovaj duel ponudiće dobar fudbal, mogli smo možda proći i bolje, ali šta je tu je. Inače ekipa Mladosti nam je jedan od prvih konkurenata u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. S njima ćemo se uskoro sastati i u Premijer ligi, opet naglašavam možda smo mogli bolje i proći ali, šta da se radi sada. Igramo kući, probaćemo napraviti dobar rezultat odnosno proći dalje u Kupu, gdje će sigurno biti dosta lakše, s obzirom da će ostati mnogo ekipa iz druge, možda čak i treće lige", završio je Osmanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi