Osmanagić pogodio u debiju za Haugesund

Osmanagić pogodio u debiju za Haugesund

Mladi bh. internacionalac, Amer Osmanagić pogodio je u svom debiju za norveški Haugesund.  

Osmanagićeva ekipa je slavila rezultatom 4:2 nad Valerengom iz Osla. Naš mladi igrač je bio presretan nakon utakmice te je dao i svoju izjavu.

 

"Osjećam se odlično jer je ovo bio moj debi. Počeo sam utakmicu i pogodio sam. To je sjajno za mene. Uzbuđen sam jer je ovo bila moja prva utakmica nakon 40 dana i mislim da su nam ova tri boda jako važna jer nismo slavili u zadnji pet utakmica. Ovo je bila jako dobra partija i mislim da su svi mogli uživati. Dobro smo otvorili utakmicu i postigli smo dva gola. Nakon toga smo malo izgubili ritam, ali smo uspjeli da se sa još dva gola vratimo u utakmicu i da slavimo zasluženo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.