Ospina: Jasno sam rekao Arsenalu šta želim
Foto: EPA

Namjerava da ide

Ospina: Jasno sam rekao Arsenalu šta želim

Edmir Škorić

Bliži se kraj sezone i golman Arsenala David Ospina je spreman na promjenu kluba.

Ospina ne brani pored Petra Čecha u Premier ligi, ali želi više biti na terenu i stoga je spreman da promijeni sredinu. 

Kolumbijca je ranije "zapazio" Fenerbahče, ima još nekih ponuda, pa je spreman da se zahvali Topnicima na saradnji i da krene dalje.

"Rekao sam Arsenalu da želim da odem u ekipu u kojoj ću redovno igrati, tako da znaju moje namjere. Ako dođe prava ponuda, onda idem. Sretan sam u Arsenalu, ali moram redovno da igram", rekao je Ospina, dodavši:

"Objasnio sam klubu svoje namjere i potrebe i oni mi neće stati na put ukoliko dođe prava ponuda, ali vidjet ćemo šta donosi budućnost".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ospina je u svim takmičenjima do sada za Arsenal branio 48 puta. Podsjećamo da je u Arsenal stigao iz Nice, koja mu je bila prva evropska ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi