11

Komentari (11)

andi
ma Amar je ****o svjetsko,neće pustiti Krpića,nemaj mo brige..Trebao bi jer je to momku šansa da zaradi za budućnost,ali smrdp Amaw to neće dati isto kada je Zorija davala 500 hiljada eura za Adilovića,a Amaw strašni sakrio ponudu koja se poslije našla u njegovom autu u vratima,,a daleko je BIH nogomet od grupne faze,NAŽALOST...
Dobojlija
Sta nasi klubovi ista ocekuju ,kad prodaju najbolje igrace onda zbogom grupnoj fazi LP I EL
magistar
Rizican potez. Prodavati najboljeg strijelca je rizican potez u ligi u kojoj svaka utakmica i svaki bod na kraju moze odluciti titulu, ili evropu. To je najbolje osjetio Zrinjski olakom prodajom Irfana Hadzica. Ko ti garantuje da ce novajlija da se uklopi?
ArminD
A ja portala covjek ode u juznu Koreju ovi pisu ode u Tursku...
andi
pa nema Bih igraća biše koji može u ozbiljnije lige odići nažalost
SrcuDragaBojaPlava
Dobar je Suljo..srcan i profesionalac. Vazda si dobeo dosao u naseg Zelju!!!
vanja8
E jeste Sulju krenulo... U Iranu igrao za klub poljoprivrednih masina, kod nas za transportne sinske usluge, garant ce sad potpisati za Taxispor...
vanja8
Nemoj vise ni jedne, pliz... U.pisasmo se od smijeha....
slowhand
"za transportne sinske usluge" - trebaš biti talentovan pa izvaliti ovakvo nešto, idi resetuj se please, ili se torpediraj.
Orhan
I treba da se upišaš, posebno ako još jednom pročitaš svoj komentar, koji je na razini učenika predškolskog obrazovanja, da ne iskazujem neku grublju kvalifikaciju.
ludilobrale
Nije igrao za torpedo nego za diva sa Koseva a kad dodje trener tek onda kreće transfer boba a jeleskovic se vratio ima da nabijemo ovu ligu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.