Ostao na klupi: Tuchel se posvađao s Rabiotom pred meč s Liverpoolom

Problemi u svlačionici

Ostao na klupi: Tuchel se posvađao s Rabiotom pred meč s Liverpoolom

E. Čaušević

Veliki derbi petog kola grupne faze Lige prvaka večeras u Parizu igrajzu PSG i Liverpool.

Obje ekipe uz Napoli se bore za plasman u narednu fazu Lige prvaka, a večerašnji meč bi mogao riješiti mnoga pitanja. PSG jednostavno mora pobijediti ukoliko želi zadržati velike šanse da se plasira dalje, no jasno im je da to neće biti tako jednostavno.

PSG je važio za jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka, no sezona im trenutno ne ide baš po planu. Ni stvari u ekipi nisu baš najbolje, a to dokazuje i večerašnji potez trenera ovog tima Thomasa Tuchela.

Tuchel je u prvi sastav bio uvrstio veznjaka Adriena Rabiota za kojeg se vjeruje da će napustiti klub u januaru, no pred samu objavu istog ga je ostavio na klupi. Francuski mediji prenose da je došlo do svađe između Tuchela i Rabiota zbog čega je ovaj veznjak na kraju ostao na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi