Bogati Arapi spremni na gubitak: Određena Neymarova cijena?
(Foto: EPA) Neymar igra sjajno i ove sezone, te je u dresu PSG-a postigao 13 golova na 16 utakmica u svim takmičenjima

Zainteresovani neka spreme novac

Bogati Arapi spremni na gubitak: Određena Neymarova cijena?

Prema tvrdnjama iznesenim na katalonskom Beteveu, želja Neymara da se vrati u Španiju dovela je do dogovora sa čelnicima PSG-a.

Već odavno se špekuliše da Neymar želi napustiti PSG u koji je na ljeto 2017. godine stigao za rekordnih 222 miliona eura. Navodno Neymar nije sretan u Parizu i priželjkuje povratak u Španiju i dres Barcelone, iz koje je i otišao u PSG, ili dres Real Madrida.

Špekuliše se da je su bogati vlasnici PSG-a postigli usmeni dogovor sa Neymarom, te su spremni pustiti ga da ide narednog ljeta i to za tačno 200 miliona eura.

Čak i ta cifra bi se mogla "korigovati" s obzirom da PSG mora brinuti o finansijskom fair playju, a ukoliko bi se radilo o Neymarovom povratku u Barcu u transfer bi mogao biti uključen i Ousmane Demebele.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Beteve tvrdi da su čelnici PSG-a spremni pretrpiti gubitak od 22 miliona eura s obzirom da su Neymara platili 222 miliona, te da bi rado prepustili mladom Kylianu Mbappeu ulogu prve zvijezde.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi