Ljutnju i bijes Trebinjci iskalili na vratima svlačionice u Posušju
Leotar je danas poražen na Mokrom docu, a jedan od članova ove ekipe je svoj bijes odlučio iskaliti na vratima svlačionice za goste.

Nakon poraza na Mokrom docu

Ljutnju i bijes Trebinjci iskalili na vratima svlačionice u Posušju

Eldar Ganibegović

Danas su važan meč u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrali Posušje i Leotar. Domaćin je slavio, a nisu to baš stojički podnijeli u gostujućim redovima.

Posušje je u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine danas s 1:0 slavilo protiv Leotara i tako upisala vrijedna tri boda ka cilju koji se zove opstanak u eliti.

Jedini gol na ovoj utakmici postigao je Milanović na asistenciju Begića u 57. minuti ovog susreta, te na taj način postao današnji junak svoje ekipe.

Gosti su itekako razočarani nakon današnje utakmice, tim više što su u 89. minuti ostali bez Đoke Milovića koji je dobio direktan crveni karton kada je napravio nesportski potez, tačnije udario je rukom u lice jednog domaćeg igrača.

Poraz i crveni karton izazvali su očigledno vrlo negativne emocije kod gostiju, a jedan od njih svoj bijes i ljutnju iskalio je na vratima svlačionice namijenjene gostima na Mokrom docu.

Prema fotografijama koje su nam ustupljene iz redova domaćina, vidi se oštećenje od udarca, najvjerovatnije nogom.

Oglasi

Jasno je da su gosti još uvijek bili vruće glave i pod utiscima s tek završene utakmice, no to ne mijenja činjenicu da će morati nadoknaditi štetu domaćinu.

Nakon ove utakmice Posušje je na osmoj poziciji s 30 bodova koliko ima i sedma Sloga. Leotar je pretposljednji s 26 bodova, koliko ima i Igman, no tim iz Konjica tek će sutra igrati svoju utakmicu i to protiv Borca u Banjoj Luci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sljedeće kolo igra se već u srijedu i četvrtak. Posušje će u goste kod još jednog konkurenta za opstanak, ekipi Tuzla Cityja, dok će Leotar ugostiti Slobodu i biti će to duel pretposljednjeg i posljednjeg tima na tabeli.

Osim ovih klubova, u borbi za opstanak je i Tuzla City koja trenutno gubi na Koševu od Sarajeva. 

Top Komentari

nakopitam
Vlaska posla. Isti su kao i NJIHOVA BRACA VLASI @Hadzija123 i @E.Car hrabri za tastaturom kao ovi na vratima, a svi su pravi misevi. JAVI TE SE PICAJZLEEE esadsvrakic@gmail
1 3
Noname992
Očiti primjer da nisu za premijer lige
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti