Ostojić: Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima

Fudbaler Radnika

Ostojić: Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima

Fudbalere Radnika danas očekuje četvrtfinalni meč Kupa RS.

Protivnik Bijeljinaca je ekipa Vlasenice, koja je trenutno član Druge lige 'Istok'.

"Četvrtfinale Kupa RS dolazi poslije ciklusa napornih utakmica i dobrih rezultata, pred prvenstvenu pauzu, pa nam može poslužiti za održavanje forme za nastavak prvenstva. Naravno, u Vlasenici ćemo nastupiti u najjačem mogućem sastavu, jer nam je želja i obaveza prolazak u polufinale Kupa. Favoriti smo, ali respektujemo ekipu Vlasenice i znamo da samo sa profesionalnim odnosom i maksimalnim zalaganjem možemo u naredni krug takmičenja", izjavio je za naš portal fudbaler Radnika Stanko Ostojić, koji se potom dotakao i nastupa Bijeljinaca u Premijer ligi BiH.

"Dosadašnjim rezultatima u Premijer ligi možemo biti zadovoljni. Zauzimamo visoko drugo mesto, ispred ekipa kao što su Sarajevo i Željezničar. Nastavili smo kontinuitet dobrih rezultata, nakon prošlogodisnjeg istorijskog uspjeha. Igru smo podigli na još viši nivo. Igramo napadački što svjedoči broj postignutih golova. Nama su i dalje ambicije ulazak u play-off, odnosno prvih šest ekipa. Na pravom smo putu i nadamo se da možemo to postići. Ima još mnogo utakmica do kraja, a vrijeme će pokazati koliko ova ekipa može da postigne u narednom periodu, što u prvenstvu, što u Kupu BiH i Kupu RS", zaključio je Ostojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi