Osvaldo: Zidane mi je rekao da me želi u Realu

Napadač na meti Madriđana

Osvaldo: Zidane mi je rekao da me želi u Realu

A. Haznadarević

Napadač Rome i saigrač našeg Miralema Pjanića, Pablo Osvaldo je u izjavi za ESPN priznao da je razgovarao sa Zinedinom Zidaneom koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Real Madrida.

Zidane mu je priznao da veliki ljubitelj njegove igre, te da bi ga volio vidjeti kako igra u bijelom dresu madridske momčadi:

"Čitao sam o glasinama da je Real Madrid zainteresovan za mene, ali ja nisam čuo još ništa konkretno niti sam primio ponudu", a da u glasinama ima istine može potvrditi i njegov nedavni susret sa sportskim direktorom Reala:

"Na nedavnom humanitarnom događaju, Zinedine Zidane mi je rekao da bi me želio vidjeti kako igram u Madridu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, dvadesetšestogodišnji napadač istiće kako je sretan u Rimu:

"Ipak, ja sam veoma sretan što sam se priključio Romi, a prošla sezona je za mene bila odlična", zaključuje Osvaldo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije