Osveta: Eva Carneiro odlazi u drugi londonski klub!

Neće daleko od Stamford Bridgea

Osveta: Eva Carneiro odlazi u drugi londonski klub!

Nakon što je otjerana iz Chelseaja, Eva Carneiro ne može da se pomiri sa sudbinom koja ju je zadesila.

Nakon što je najavila da će tužiti svoj bivši klub, u javnost je procurila i informacija da će lijepa dojučerašnja doktorica Plavaca uskoro pronaći novi posao.

Kako pišu britanski mediji, Eva neće daleko od Stamford Bridga, jer će najvjerovatnije dobiti posao u drugom londonskom klubu. Riječ je o Charltonu, nekadašnjem članu Premiershipa a danas učesniku Championshipa, koji želi pojačati svoj medicinski tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eva Carneiro bi se u Charltonu trebala pridružiti klupskom doktoru Johnu Fraseru i psihologu Erolu Umutu, a njego angažovanje bi svakako bilo i odličan marketinški potez za nekada popularni klub, za kojeg danas čujemo sve rjeđe i rjeđe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.