Osvoji potpisani dres reprezentacije!

Prijatelji nagrađuju

Osvoji potpisani dres reprezentacije!

Sponzorski tekst

U okviru kampanje “Prijatelji nagrađuju”, Sparkasse i SportSport.ba ovaj put donose najveće poklone do sada. Registrujte se i osvojite dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine sa potpisima naših Zmajeva!

Dva najsretnija čitaoca portala SportSport.ba koji se registruju stranicama Sparkasse.ba imaju priliku osvojiti poklon koji će za sva vremena ostati kao uspomena na sjajnu generaciju bh. fudbalera. Sve što trebate učiniti da biste dobili priliku da osvojite potpisani dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, jeste da se registrujete OVDJE.

Imena dva najsretnija čitaoca koji budu izvučeni kao dobitnici biće objavljena na portalu SportSport.ba za 15 dana.

Svi registrovani učesnici imaju mogućnost osvojiti i glavnu nagradu u velikom izvlačenju - putovanje sa rukometnom reprezentacijom BiH na kvalifikacionu utakmicu po želji!

Hokejaški štap za Sarajliju

U prošlom krugu Sparkasse i SportSport.ba poklanjali su hokejaški štap i dva paka, a ovaj vrijedna poklon dobio je:

Emir Mekić, Alije Nametka 28, Sarajevo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.