Osvojite dres rukometne reprezentacije BiH

Izvučen dobitnik Željinog dresa

Osvojite dres rukometne reprezentacije BiH

Sponzorski tekst

U okviru akcije “Prijatelji nagrađuju”, Sparkasse i SportSport.ba u proteklom krugu nagradili su jednim dresom FK Željezničar, a dobitnik je ovaj put dvadesetogodišnjak iz Sarajeva.

Ime sretnog dobitnika pronađite u nastavku teksta, a za sve one koji ovaj put nisu imali sreće, akcija se nastavlja, pa ćemo i u ovoj sedmici pokloniti još jedan dres rukometne reprezentacije BiH. Registrujte se i osvojite vrijednu nagradu!

Sve što trebate uraditi Da biste i ove sedmice imali mogućnost da osvojite dres rukometne reprezentacije BiH, jeste da se registrujete i sačekate naše sedmično izvlačenje. Kliknite OVDJE, registrujte se i učestvujte već u drugom krugu nagradne igre.

Uz vrijedne sedmične nagrade, svi učesnici koji se tokom kvalifikacijskog ciklusa registruju imaju mogućnost osvojiti i najvrjedniji poklon: put sa rukometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine na kvalifikacijsku utakmicu po vlastitom izboru.

Najbolji bh. rukometaši okupljaju se već ovog mjeseca i spremaju za utakmice kvalifikacija za EP 2012. koje se igraju u oktobru. Za plasman na veliko takmičenje biće im potrebna podrška publike, a baš vi možete biti taj koji če ih bodriti i na gostovanju.

Dres FK Željezničar ostaje u Sarajevu


Imena dobitnika iz ove sedmice biće objavljena na portalu SportSport.ba, a za učešće u prošloj prošlom krugu, jednim dresom FK Željezničara nagrađen je:

Haris Kojić (Sarajevo)

Sretni dobitnik će biti kontaktiran tokom dana, te obavješten o načinima preuzimanja svog dresa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.