Otac ove igre: Drogba postigao dva gola petom!

Legenda dominira u MLS-u

Otac ove igre: Drogba postigao dva gola petom!

Legendarni Didier Drogba je sinoć priredio spektakl navijačima Montreala, koji su mogli uživati u važnoj pobjedi nad Torontom.

Iako su gosti golom Altidorea vodili na poluvremenu sa 1:0, pobjeda je pripala Montrealu koji je na krilima Didiera Drogbe stigao do preokreta.

Bivši napadač Chelseaja je ekspresno postigao dva pogotka u 54. i 55. minuti, a način na koji je to uradio je zaista impresivan.

Napadač iz Obale Slonovače je oba puta pogodio petom, i tako pokazao zašto je klasa iznad za konkurenciju u ligi u kojoj nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti