Otac preživjelog igrača: Moj sin bi mogao opet igrati fudbal

Nema predaje

Otac preživjelog igrača: Moj sin bi mogao opet igrati fudbal

Edmir Škorić

Neto je jedan od trojice preživjelih igrača brazilskog kluba Chapecoense, čiji je avion srušen u Kolumbiji u utorak ujutro.

Neto je zbrinut u bolnici u Kolumbiji i njemu se doktori bore za život, a njegov otac je na Facebooku napisao jako pozitivan status.

"Pozdrav. Moram da vas s velikim zadovoljstvom upoznam kako je moje dijete sve bolje. Operisao je nogu, a doktori kažu da će se vratiti nogometu. Hvala svima na molitvama, a mi ćemo nastaviti da se borimo", kazao je otac Neta.

Tridesetjednogodišnji Neto prošao je dva CT skeniranja. Što se tiče golmana Jacksona Follmana, još jednog preživjelog sportiste, najvjerovatnije neće biti potrebe da mu amputiraju i lijevu nogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi