Otkazan meč Troglava i Hajduka

Na zahtjev N/FSBiH

Otkazan meč Troglava i Hajduka

Na zahtjev Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji je potpisao generalni sekretar Munib Ušanović, otkazana je utakmica između livanjskog Troglava i Hajduka, koja se trebala igrati u četvrtak.

Prema člansku 8. FIFA pravilnika o primjeni Statuta FIFA-e "Ni jedna međuklupska ili međuligaška utakmica između momčadi iz različitih saveza članova FIFA-e nemože se odigrati bez direktnog odobrenja nadležnih saveza...".

Odgođene su i sve ostale utakmice u BiH i to zbog tragedije koja se dogodila u Širokom Brijegu i ubistva navijača Sarajeva Vedrana Puljića.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.