78

Komentari (78)

Aduka
Jes vas fino gledat u raspadu kmeee kmeeee
Adnanos
Van svake pameti. Nemoze samo Zeljo profitirat na ovome. Ako nisu platili dug onda se izbace iz lige i protiv Celika se onda utakmice neracunaju. Ovo je van svake pameti.
Majstor_ZE
sviManijaci. rok je bio do 1.11. A zasto se tek 3.11. dolazi ovo qrcevo obavjestenje. A logicno je da se itakmica nece igrati, ali trebao je qrcev savez obavjestiti javnost, a ne minut do 12
Rekorderi
@Majstor_ZE
Majstore, haman do početka utakmice se čekala potvrda. Da je zaršeno, igrali bi. Daj nek' bar neko bude malo pošten. Uostalom, niste se bunili kad ste zbog istih razloga vi ostali u ligi umjesto Borca.
Adnanos
Ja nisam niti protiv Celika a niti protiv Zelje. Oba kluba su mi draga ali sto sam ja napisao mozda je neko shvatio a mozda nije. Bit je u tome sto je utakmica odgodjena a nije trebala. Ako misle izbacivat Celik onda to i urade a ne samo jednu utakmicu odgodit. A ako plate dug i uzmu bod drugom timu onda ovo odgadjanje i registrivanje 3-0 za Zelju je van svake pameti. Mozes tim kaznit novcano ili izbacit iz lige ali samo jednu utakmicu registrovat 3-0 je ludilo. Mogao je umjesto Zelje biti i neki drugi tim i moje misljenje bi bilo isto.
Majstor_ZE
@Rekorderi, nismo mi krivi Borcu, sto je dugovao sportskoj skoli Dzaja povelik iznos novca. Borac bi zbog toga svakako ispao, tu Čelik nije ni kriv ni duzan. Tako da nemoj bezveze lupetati,prethodno se informisi, sta je bilo, pa onda pisi
mile90
Napokon. Vazda kubure i drugi ispastaju zbog njih, izbacili borac da ostane celik, ostali klubovi trebaju uredno placat obaveze samo celik ne i pored toga dođe onaj turcin sto pere pare napada savez da je kriminalan, tad su ih trebali izbaciti
VelaHavle
Hahahahahah kakav cirkus... prije 7 dana moglo biti neisplaceno, danas vise ne moze.... bez ikakvog upozorenja... zeljescari su ovo MORALI dobiti i ocigledno nista nisu prepustili slucaju
Rekorderi
Vidiš ti da je to retard, ne vrijedi njemu ništa objašanjavati
GGAAZZIIJJA
Sto ti je dobar INVESTITOR..i da izmire do sljedeceg petka, toliko je DONESENIH PRESUDA, koje cekaju IZVRSENJE..trenutno na LISTI dosao red na ovu TROJICU..
bistrik87
A ZELJEZNICAR DUZAN DESET MILIONA I TO BEZ KAMATA I OSTALIH POTRAZIVANJA, MRS
Manijak87
Kakvi kreteni, Željo opravdano nije igrao Evropu, tad je sve bilo okej a sad se kao Želji štima. Provincijalci.
ciroa
Sve se vraća u životu, tako su prije dvije sezone izbacili Borac, a ostavili Čelik...
Seher Rajvosa
E kako namješteno nmg da vjerujem, lafo odjednom nisu isplatili, sto se to nije na pocetku sezone završilo oko dugovanja. Kako namjesteno da seljovci lahko dodu do 3 boda. Nevjerovatno savez napolje !!
opasni12
Pusti vodu neka ****a odu!
Majstor_ZE
Ovo je kraj Čelika :( . Hvala svima koji su napisali lijepo o nama, a eto vi dusmani ste dosli na svoje , rtadujte se, ne morate vise dolaziti na postove o Čeliku. Nadam se da vam je srce sada na mjestu. Čuvajte svoje klubove i ne dozvolite ako mozete da se vama ovako nesto ne desi . Ko ima obraza, ne bi se nasladjivao nasoj muci, ali eto svako ima pravo da pise sta hoce
NAPOLI
ne kontam nista aad. pa Sloboda duguje 5-6mil.i igemra utakmice
MehoS
I vas treba izbaciti.
adosar
Izbacit ce i Slobodu, samo cekaj raspored. Seljo ce i tu 3 boda uzeti za zelenim stolom.
Zenicanin
joj bruke pa daj ugasi nas
ForzaLikCE
ili ugasiti klub, ili otjerat ove osmanlije!
andi
Tako treba,gde je strašni Olgun,hde je PERĆO NIHAD,GDE JE NGG- STRAŠNI,i navijači jedan ćlan jedan glas,,gde je strašni investitor LAŽOV I VARALICA,,OLGUN AYDIN,,ZAŠTO JE GRAD DOZVOLIO DA SE DESI TAKVA BRUKA I SRAMOTA,,,zbog duga od 50 hiljada eura koje normalni klubovi drže u kasi stadiona,,DA ,DA, tjerajući i rabeći domaći djecu došli su do kraja svi predhodni UPRAVNI ODBORI A BOGAMI I DIREKTORI SA NJIMA,KOJI SU ĆELIK POKRALI CIRKA 40 MILIONA ZA 23 GODINE,,,jeli vrijeme da TUŽILAŠTVO KRENE U OBRAĆUN SA MAFIJOM I LOPOVIMA ŠTO SU DOVELI DO KOLAPSA KLUB...BRAVO ZA SAVEZ KOJI AKO JE MOGAO ŽELJEZNIĆAR OSTAVITI BEZ EUROPE,MOŽENI ČELIK BEZ IGRANJA UTAKMICE..GOSPODO DOSTA,,DOSTA,,,STOP,,,PERĆI I ORGANIZOVANOM KRIMINALU UČELIKU.
gogs
Vise su pitari u nevjerici od Robijasa hahahah
gif
BOSSnian
ZENICANIN SAM, NAVIJAM ZA ČELIK ALI OVO JE VEĆ ****NJE U ZDRAV MOZAK OD STRANE GOSPODINA AJDINA OLGUNA KOJI JE REKAO DA ĆE ČELIK IZAĆI IZ DUGOVA I IGRATI EUROPU, POSEREM TI SE U USTA AJDINE OLGUNE VOLIM TE ČELIK!
andi
Bravo,pošteno.neka Olgun i Per'o sad vode pilićaru na paviljonu?
sema
Nema otkazivanja odmah registracija 3:0... Nije ovo liga mjesnih zajednica.
robina_do_tokia
natjerat lazne investitore (turcine) ugasit celik otpisat dugove pocet od nule stadion cuvat za repku
ks0l3
magistar
Ne zove se to otkazana nego predana.
haredare8917
RobijasZe
uvijek neko sranje kad se igra protiv zelje...toliko o fudbalu u nasoj ****noj drzavi.
tbra
haj ne seri, platite igrace kokuzi
RobijasZe
encco
Željo kriv što Čelik ima smetljare u upravi?
Aoki
Država ti kriva što ste dužni milione, samo nastavite sami sebe lagati ali kao drugoligaši
RobijasZe
zasto nisu otkazali protiv sarajeva il' veleza??? pa draze mi je da SARAJEVO uzme 3 boda na taj nacin bar su klub za razliku od vas !
BHNACIONALISTA
Vi više neznate šta hoćete.i sad ste saznali da vam se ispunjava vaša želja a to je prva liga zedokantona
ljoze01
smogovci sad se i piticama u cmar uvlacite hahah
RobijasZe
bolje jarane da nas izbace iz lige nego da nas **** iz saveza zbog vas i uvijek vas. pa **** te ja se ne sjecma kad ste pobijedili da nije bilo stimaljke haha
Bhmen
tbra
sad vam Željo kriv hahah
Majstor_ZE
Sto se tice situacije u Celiku, naravno da Zeljo nije kriv. Problem je u Zenici i izmedju Zenicana, treba biti posten i reci tako. I nek se je to desilo, da bas vise ne drze u zabludi. Sad manje vise nije vazno , zasto se Celik nije ugasio kad je Borac ispao, ili prije mece sa Velezom ili prije meca sa Zeljom. Kad tad bi se to desilo.
Bhmen
Ne bi drugacije Željo ni pobjedio.
CatAttack
Čiji li si ti ****aru jedan
Bhmen
CatAttack
Yebo te cijeli Željo
BHNACIONALISTA
Crkniiiiii tvori smrdljivi
Manijak87
@Bhmen Rokni se bogalju.
Bhmen
Dolazi Velez oo 3 boda na Grbavicu.
Manijak87
@Bhmen Dobro došli s kocke na asvalt :)
Bhmen
Reče manijak koji je šljegao iz Istocne Bosne ?
Abalo
Istok , zapad , sjever. Jug Bosne je sav u plavom udarim te glavom !
Bhmen
Pametnije ti je da se pozabavis sa gramatikom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.